HomePolíticaSant Jaume impulsa la urbanització del nou polígon industrial al pressupost

Sant Jaume impulsa la urbanització del nou polígon industrial al pressupost

L’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja ha aprovat recentment els pressupostos per al 2022, que sumen 5.242.230,24 € i que prioritzaran el desenvolupament del nou polígon industrial. Els pressupostos aprovats per a l’exercici 2022, de 5,2 M€, representen un increment del 21 % respecte dels pressupostos del 2021, un increment que en gran part ve motivat per la inversió en el projecte de desenvolupament del nou polígon industrial.

Al 2022 hi ha previst dur a terme les obres d’urbanització de la primera i segona fases amb una inversió d’1,7M€, subvencionats en part pel Pla d’Acció municipal de la Diputació de Tarragona. El nou polígon ocuparà un espai de 41.000 m2 i estarà ubicat al davant del cementiri municipal, al sud del nucli urbà i a tocar de la carretera de les Salines.

El model de polígon industrial que proposa l’Ajuntament permetrà oferir sòl industrial a noves empreses a un preu molt competitiu i crear llocs de treball al municipi. El passat mes de juliol, l’Ajuntament de Sant Jaume va aprovar de manera definitiva el Pla parcial urbanístic de les Salines, per a iniciar el desenvolupament del polígon
industrial.

Més enllà de la inversió al polígon industrial, el Govern municipal de Sant Jaume ha destacat que els pressupostos aprovats complixen els paràmetres d’estabilitat pressupostària, despesa i deute públic, i que les inversions i serveis que incorpora busquen donar compliment als objectius de desenvolupament sostenible en turisme, comerç, energia i economia. A més, també preveu la millora dels convenis amb el teixit associatiu del municipi.

Leonor Bertomeu
Leonor Bertomeu
periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 27 = 31

Últimes notícies

-->