HomeCulturaSanta Bàrbara celebra les XXIX Jornades Culturals

Santa Bàrbara celebra les XXIX Jornades Culturals

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santa Bàrbara organitza enguany les XXIX Jornades Culturals després que l’any passat van haver de suspendre’s degut a la pandèmia provocada per la covid-19.

Encara que la pandèmia continua, les restriccions, de moment, permeten realitzar alguns actes culturals i, per això, s’han organitzat les Jornades Culturals. No seran unes jornades com les anteriors, on gairebé s’allargaven un mes, des del cap de setmana anterior a Sant Jordi i fins a la festivitat de Sant Gregori, amb actes gairebé cada dia i amb la participació de les entitats culturals del municipi i actes més multitudinaris, però sí que se celebraran d’una manera en què es gaudirà, al carrer, de la cultura, tenint en compte les restriccions sanitàries i complint amb tots els protocols per tal d’evitar els contagis.

Les Jornades Culturals se centraran en dos caps de setmana, el de Sant Jordi i l’anterior, amb la participació de diferents disciplines culturals: música, poesia, art, llibres, teatre, lectura, etc.

La inauguració serà el dissabte 17 d’abril i entre els actes programats hi haurà com sempre la celebració de la diada de Sant Jordi i l’entrega dels XXX Premis Literaris, dos actes molt rellevants durant els 29 anys que s’han organitzat les jornades culturals. El programa es pot consultar al web i facebook de l’Ajuntament de Santa Bàrbara.

El regidor de Cultura, Agustí Espuny, desitja que el programa siga del gust de tothom i que es puga gaudir plenament, i recorda que, per a assistir als actes, és obligatori complir amb les mesures de seguretat: distància, mascareta, neteja de mans i sense aglomeracions.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

28 + = 37

Últimes notícies