HomeEsportsSegon empat consecutiu a dos gols de la Rapitenca a la Devesa

Segon empat consecutiu a dos gols de la Rapitenca a la Devesa

LA RÀPITA // Es va repetir el resultat d’empat a dos gols de la passada jornada a la Devesa. En aquesta ocasió la Rapitenca es va repartir els punts amb el Santboià, tot i que els locals es van avançar en dos ocasions al marcador. La primera vegada molt aviat, al minut 9 en una acció de Becerra, que trenca a tota la defensa visitant, es planta dintre l’àrea i supera a Rafa Leva en un xut a mitjana altura. Al minut 22, empaten els visitants en el llançament d’una falta que Peña remata al fons de la xarxa.

La Rapitenca ha reaccionat a la recerca del segon gol, que hagués pogut arribar en un remat llunyà de Ricardo que s’estavella al travesser. Ho han seguit intentant els rapitencs, però sense la suficient punteria en el remat, i el seu domini no s’ha reflectit de forma positiva al marcador, arribant-se al descans amb empat a un gol.
Als set minuts de la segona part, una falta penjada dins l’àrea, és rematada per Andy, superant al porter Rafa Leva, per fer pujar el 2-1 al marcador. Poc ha durat l’alegria local, i set minuts després Òscar Vacas aprofita una pilota que havia quedat morta dins l’àrea rapitenca, per aconseguir el definitiu empat a dos.

Ramon Sancho ha buscat el revulsiu dels canvis ofensius en un intent d’aconseguir el tercer gol, que hagués pogut marcar Peke en el minut 28 d’aquest període. En el tram final la Rapitenca es queda en inferioritat numèrica per la segona targeta groga de Valcarcel. El partit s’ha trencat amb accions a les dos porteries. Èric en el temps afegit ha estat providencial, rebutjant una pilota sota els pals i salvant el que hagués pogut ser tercer gol visitant.

El partit ha finalitzat amb empat a dos, i per la Rapitenca han jugat: Dan, Manel Subirats, Èric, Cotaina (Ricardo, 18), Mata, Andy, Àlex Forés (Lladó, 79), Matty, Pachu (Lleixà, 66), Valcárcel i Becerra (Peke, 73).