HomeSalutSegons una enquesta de l'Hospital Comarcal d'Amposta els usuaris valoren per sobre...

Segons una enquesta de l’Hospital Comarcal d’Amposta els usuaris valoren per sobre de nou l’atenció personal

L’Hospital Comarcal d’Amposta a realitzat recentment una enquesta entre els usuaris i usuàries amb l’objectiu de conèixer els punts forts i els punts de millora del servei del centre.

L’enquesta s’ha realitzat a 241 pacients amb un grau de fiabilitat del 95%.

En un barem de l’1 al 10, la professionalitat del personal sanitari així com auxiliars són el més valorats seguits del personal de neteja. En estos aspectes tots superen el 9.

Per contra les puntuacions més baixes, tot i que superiors al 7, es troben la senyalització del centre així com els temps d’espera tant a urgències com en consultes externes. També la dificultat d’accedir a informació mitjançant les línies telefòniques i la comoditat de les sales d’espera.

L’estudi es va fer a usuaris entre els 35 i els 75 anys, tenint en compte que 4 de cada 10 usuaris del centre té més de 65 anys i l’edat mitjana dels entrevistats se situa en els 57 anys.

Pel que fa al temps d’espera per ser atesos el 80% dels pacients asseguren que triguen entre 15 i 30 minuts a ser atesos a urgències en triatge com també per a consultes externes, essent sols el 8% el que assegura superar els 60 minuts d’espera.

L’enquesta de satisfacció dels usuaris de l’Hospital Comarcal d’Amposta també destaca la necessitat de millorar els canals d’informació als pacients , tant a les xarxes com als mitjans de comunicació.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + = 9

Últimes notícies