HomeEsportsSèptima posició per Adam Maijó al Cros Internacional de Catalunya Ciutat de...

Sèptima posició per Adam Maijó al Cros Internacional de Catalunya Ciutat de Granollers

TERRES DE L’EBRE // Adam Maijó (AA Catalunya), va finalitzar en una meritòria setena posició en la 54a edició del Cros Internacional de Catalunya Ciutat de Granollers, primer de la temporada 2020/21 del calendari de la Federació Espanyola d’Atletisme, i possiblement l’últim d’aquest 2020, que va comptar amb un important elenc de migfondistes i fondistes de prestigi. L’atleta de Batea, va invertir un temps de 30:49 a cobrir els 10 quilòmetres que va constar la prova. La primera posició va ser per Lahcen Ait Alibou (CA Igualada), 30:07, en segona Abdelaziz Merzougui (ADA Calvià), 30:21 i tercera Abdennaser Oukhelfen (CA Igualada), 30:38. La cursa ha estat molt disputada amb bastants alternatives, i s’ha decidit en el tram final.

Entre les notes positives destacar la reaparició de Llorenç Sales (UA Montsià), 30:58, que va ocupar la novena posició en una prova que no és la seva especialitat. L’atleta de La Galera ha tornat a competir després d’una llarga inactivitat a causa de la intervenció quirúrgica a què va ser sotmès a meitat del passat mes de maig, per solucionar les molèsties que patia a causa de la Síndrome de Haglung (esperó calcani), que li impedien entrenar i competir amb normalitat.

En la resta de curses, sexta posició en sub-14 per Pere Más (CN Ascó), en la sub-18 i sub-20, dècima d’Oxana Bonjorn (JA Arbeca) i onzena de Marina Freixa (AA Catalunya) i en la sub-20 masculina tretzena de Pol Torrent (UA Montsià).