HomeSense categoriaS'inicia l'enderroc de l'antic club de rem de Tortosa

S’inicia l’enderroc de l’antic club de rem de Tortosa

Les obres d’enderroc i reordenació de l’espai que ocupen les instal·lacions de l’antic Club de Rem han començat de forma imminent aquest dissabte vora les 10.15 del matí.

D’aquesta forma comencen les obres del projecte de reurbanització de l’entorn que va anunciar l’alcaldessa, Meritxell Roigé, amb el president del Club de Rem, José María Chavarría. Els treballs permetran donar continuïtat al passeig de Ribera per enllaçar-lo directament amb l’avinguda de Lleida, afavorint la circulació en aquest punt tant per a vehicles com per a vianants.

El disseny inclou l’ampliació de la vorera del passeig, amb més zona arbrada, i la continuïtat de la vialitat amb preferència cap al passeig de Ribera. De la mateixa manera, l’actual carrer Miquel Massip es convertirà en zona de vianants per a les persones i el pas de bicicletes, i al seu costat es generarà una nova plaça triangular amb mobiliari urbà, elements de jardineria i il·luminació.

Aquest espai es batejarà com a plaça del Club de Rem, en reconeixement a la trajectòria de l’entitat com “una de les ambaixadores que porten el nom de la nostra ciutat a tot el món” i comptarà amb una simbologia que recordarà la presència del club durant moltes dècades en aquell espai.

Les obres d’enderroc de l’antic Club de Rem s’allargaran durant unes sis setmanes i posteriorment es reordenarà l’espai, amb un termini aproximat de dos mesos i mig. Els treballs podrien quedar enllestits a l’inici de l’estiu. El cost de tota l’execució ascendeix fins als 97.000 euros.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 4 =

Últimes notícies