HomeEducacióS’obren les inscripcions a les Jornades d’Emergències de les Terres de l’Ebre

S’obren les inscripcions a les Jornades d’Emergències de les Terres de l’Ebre

Els preparatius de les Jornades d´Emergències de les Terres de l´Ebre del 2022, iniciats en el mes d’octubre del 2021 van arribar, el dia 15 de març, al seu moment àlgid amb l’obertura de les inscripcions dels participants.

Es tracta d’unes jornades que des dels seus inicis han estat impulsades per l’Institut de l’Ebre amb la col·laboració del Sistema d’Emergències Mèdiques, la xarxa sanitària i proveïdors del sector sanitari.

En aquesta edició l’Institut de l’Ebre i el Sistema d’Emergències Mèdiques han unit aliances i esdevenen co-organitzadors per potenciar les jornades.

Les jornades constaran d’una àmplia oferta formativa, amb 10 tallers, 8 conferències, i 10 taules rodones, distribuïda en 5 franges horàries entre els dies 19 i 20 de maig; amb aquesta oferta s’intenta garantir que els assistents escullin aquella formació que més s’adapti a les seves necessitats i inquietuds.

Per a completar-les, els presents també tindran l’oportunitat de veure un simulacre d’un Incident de Múltiples Víctimes, on es visualitzarà l’actuació i el treball coordinat dels diferents professionals dels cossos d’emergència.

A més a més, els assistents podran participar als campionats de suport vital bàsic, suport vital avançat, mobilitzacions i triatge que aniran transcorrent al llarg dels dos dies, amb la corresponent entrega de premis final.

L’Institut de l’Ebre va implantar els estudis d’Emergències Sanitàries l’any 2010, i des de llavors, ha intentat transmetre als seus alumnes el valor de la generositat d’un gran nombre de professionals implicats en aquesta formació. És per això que no es tracta d´unes jornades adreçades únicament als alumnes, sinó també a la resta de professionals del món extra-hospitalari, impulsant el valor del treball en equip entre medicina, infermeria i tècnics en emergències sanitàries.

Un treball interdisciplinar que el centre educatiu també aplica en el seu dia a dia junt amb el Sistema d’Emergències Mèdiques com a co-organitzador en aquesta edició; així com amb l’Ajuntament de Tortosa, que cedeix els espais per a la realització dels tallers i del simulacre; el Campus Terres de l´Ebre de la URV, amb les aules on s’ubicaran les ponències i les taules; l’empresa de transport sanitari del territori, Egara, amb la cessió de material; i el Departament d’Educació, que avala la formació impartida.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

40 + = 50

Últimes notícies