HomeCultura‘Solstici’, la nova revista cultural feta des de les Terres de l’Ebre

‘Solstici’, la nova revista cultural feta des de les Terres de l’Ebre

Una nova revista de divulgació cultural feta des de les Terres de l’Ebre, però amb la voluntat de convertir-se en una publicació d’àmbit general que irradie tot el país, ha arribat a diverses llibreries del territori i d’arreu de Catalunya.

Es tracta de Solstici, una publicació semestral, que, com el seu nom indica, es publicarà coincidint amb els solsticis d’hivern i d’estiu. Els articles són sobre música, cinema i literatura, amb incís en grans literats, com el tortosí Gerard Vergés o el poeta i novel·lista rus Alexander Puixkin.

Quim Melchor, editor de la revista, indica que “Solstici oferix un espai al jovent de l’àmbit cultural de la zona, perquè puguen compartir i divulgar el seu coneixement”.

La periodista Júlia Albacar, redactora de Solstici, assenyala que la proposta “arriba en un moment de ressorgiment cultural de Tortosa. Hi ha una gran història de revistes literàries a la ciutat, com Geminis o La Zuda, i Solstici recupera una mica esta tradició” i afegix que “és molt simptomàtic que la facen jóvens, perquè estem en un moment en què hi ha hagut un èxode molt gran de gent que ha marxat fora del territori, hi ha hagut una fuga de talents i és important que surten iniciatives així, perquè això permet retindre i reivindicar que no som menys per ser un territori rural i escriure des de la perifèria”

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 57 = 65

Últimes notícies