HomeSuccessosSorpresos dos caçadors furtius a Aldover

Sorpresos dos caçadors furtius a Aldover

La Guàrdia Civil, durant el passat cap de setmana, va instruir diligències a dues persones, veïns de la localitat d’Aldover, per delicte contra la flora, la fauna i els animals domèstics en trobar-los caçant conills amb ajuda de fura, mancant de l’autorització per a l’Àrea Privada de Caça del municipi en el qual es trobaven i per dur a terme aquesta modalitat cinegètica sense el permís corresponent.

La intervenció policial va tenir lloc quan els agents del SEPRONA, que es trobaven prestant servei preventiu de pràctiques il·legals de caça van sorprendre dos caçadors furtius en el vedat d’Aldover. Aquests subjectes estaven a l’interior d’un barranc, portant una fura albina i col·locant xarxes en els diferents caus.

Quan els individus es van adonar de la presència del SEPRONA van ocultar en el terreny rural tant el mustèlid com les arts de caça.

Posteriorment, la força actuant va descobrir els citats elements amagats. En aquest cas, els dos caçadors es van negar a col·laborar amb els agents i a assumir l’autoria dels fets evidenciats. Els guàrdies civils van formular les diligències penals que es van lliurar en el Jutjat de Guàrdia de Tortosa.

El material intervingut, sacs i xarxes, va quedar temporalment decomissat en dependències policials. La fura va ser lliurada a un Centre de Protecció Animal perquè es fes càrrec de la cura de l’animal.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

54 + = 60

Últimes notícies