HomeJust铆ciaSurt la condemna per l'apunyalament del ball de quintos de Tivenys de...

Surt la condemna per l’apunyalament del ball de quintos de Tivenys de l’any 2019

Durant la nit del ball de quintos de Tivenys de 2019, la matinada de dissabte a diumenge del 30 de juny, l鈥檈xterior del recinte firal va ser l鈥檈scenari d鈥檜n apunyalament. Al voltant de les quatre de la matinada, una discussi贸 entre dos joves de Xerta i Tivenys va acabar amb el primer clavant una ganivetada a l’est贸mac del segon. Davant dels fets es van personar els Mossos d鈥橢squadra.

El jove agressor va ingressar a la pres贸 del Catllar, a Tarragona, durant unes setmanes; i ara, gaireb茅 quatre anys despr茅s, l鈥橝udi猫ncia Provincial de Tarragona l鈥檋a condemnat a dos anys de pres贸, acusat d鈥檋omicidi amb atenuant de reparaci贸 del dany i estat d鈥檈mbriaguesa. La sent猫ncia informa sobre l鈥檕rdre d鈥檃llunyament de cinc-cents metres de l鈥檃gressor a la v铆ctima durant cinc anys, una indemnitzaci贸 de 4.430 euros a conseq眉猫ncia de les lesions i 5.677,78 euros en concepte de reparaci贸 de les seq眉eles.

La v铆ctima va ser traslladada immediatament a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, on va ser intervingut quir煤rgicament i va tardar m茅s de cent dies a recuperar-se, tres dels quals va estar hospitalitzat i una trentena, impedit.

Nit male茂da

Els Mossos d鈥橢squadra van ser alertats, la mateixa nit i poc abans de l鈥檃punyalament, que dos joves, de 21 i 24 anys, estaven tocant xiques menors d鈥檈dat a l鈥檌nterior del recinte de ball. Quan els policies es van presentar al lloc dels fets, la situaci贸 era cr铆tica, perqu猫 un dels dos acusats s鈥檋avia trencat els dos turmells en una caiguda en veure鈥檚 perseguit per gent que volia fer just铆cia pel seu compte. Els Mossos van admetre que la tensi贸 era m脿xima en el moment d鈥檌ntervenir-hi i van detenir els dos joves per un suposat delicte d鈥檃busos sexuals (tocaments, un grau inferior a l鈥檃gressi贸 sexual). Durant l鈥檃ctuaci贸 policial es va alertar de l鈥檃punyalament. En dies posteriors, segons van confirmar tant l鈥橝juntament com fonts policials, cap de les fam铆lies de les suposades v铆ctimes es va avenir a denunciar els fets, amb la qual cosa el fiscal va decidir deslliurar els acusats dels c脿rrecs d鈥檃busos.

Segons la informaci贸 recollida de la sent猫ncia pel Diari de Tarragona, la v铆ctima de l鈥檃punyalament va recriminar a l鈥檃utor la seua actitud passiva davant la situaci贸 creada. L鈥檃ra condemnat, que en el moment dels fets tenia 19 anys, es va dirigir a la v铆ctima i li va dir: 鈥Desgraciat, fill de puta, et matar茅鈥. El denunciant va respondre amb una escopinada i va rebre un cop de puny. Quan s鈥檋avia incorporat per anar darrere de l鈥檈ncausat, este es va girar i li va clavar una navalla a l鈥檃bdomen.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

49 + = 54

脷ltimes not铆cies