HomeEsportsSuspès el repte de Gegants de Virginias i Sílvia Puigarnau

Suspès el repte de Gegants de Virginias i Sílvia Puigarnau

Davant la situació d’emergència sanitària en què es troba tot el país, i atenent a les indicacions de les autoritats, Virginias ha pres la resolució de no celebrar el Desafiament de Gegants, la cursa solidària non-stop que estava prevista per als dies 17 i 18 d’abril, amb la col·laboració i participació de l’atleta de la Unió Atlètica Montsià, Silvia Puigarnau. Els organitzadors han tingut paraules d’agraïment per la resposta positiva que estava rebent aquesta iniciativa positiva. Virginias i l’atleta agramuntina Silvia Puigarnau, havien posat en marxa el Desafio de Gegants, un repte solidari per lluitar contra les malalties degeneratives de retina.

Torró, esport i solidaritat s’havien unit per fer possible aquest desafiament, per ajudar a Sílvia a coronar el gran gegant dels Pirineus i ajudar els gegants que lluiten cada dia contra malalties minoritàries com la Stargardt, de caràcter hereditari.

Puigarnau, corredora de muntanya amb llicència amb la Unió Atlètica Montsià, amb un ampli palmarès tant nacional com internacional, havia de portar un torró des Agramunt fins al Pic Aneto amb l’objectiu de recollir fons per a la investigació mèdica sota el paraigua de l’organització StargardtGo.

Sílvia Puigarnau, coneguda com la noia de l’Aneto, amb l’ajuda de Virginias i de tots els inscrits i inscrites, havien de portar el torró de Gegants al cim més alt dels Pirineus.
Des del divendres 17 d’abril a la tarda fins dissabte 18 al migdia, estava previst el repte participatiu en quatre stages, des Agramunt fins a l’Aneto, passant per la Sentiu de Sió, Benasc i Llanos de l’Hospital i acabant en Aigualluts, on s’efectuaria la recepció a Sílvia en la seva arribada a l’Aneto.
Els inscrits podien efectuar qualsevol de les tres primeres etapes del repte i gaudir al costat de Sílvia Puigarnau de la muntanya.

Enric Alguero
Enric Alguero
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

34 + = 38

Últimes notícies