HomeSense categoriaTelefónica impulsa el desplegament de fibra òptica a Xerta

Telefónica impulsa el desplegament de fibra òptica a Xerta

Telefónica ha impulsat el desplegament de fibra òptica a Xerta amb l’objectiu de dotar el municipi d’aquesta avançada tecnologia. A partir d’avui, les llars i negocis d’aquesta vila del Baix Ebre ja disposen de connexió FTTH (Fiber To The Home) d’alta velocitat i d’última generació.

El desplegament realitzat als 825 domicilis i empreses de Xerta suposarà des d’aquest mes de maig l’accés a nous serveis, aplicacions, continguts i plataformes que només poden ser prestats a través d’aquesta tecnologia.

 

Beneficis de la fibra òptica 

La fibra òptica des de la central fins a la llar o el negoci de l’usuari és actualment la tecnologia de connectivitat de banda ampla fixa més avançada del mercat a tot el món. En l’àmbit domèstic, els 600 MB màxims que ofereix la fibra òptica simètrica de Telefónica permeten televisió d’alta definició, jocs online amb gran fluïdesa, videoconferències de màxima qualitat i navegació ultra ràpida per Internet, fins i tot, des de diversos dispositius simultàniament sense que la qualitat de la connexió pateixi alteracions.

La inversió de Telefónica també té com a objectiu accelerar la inclusió digital i potenciar la incorporació de tota la ciutadania a la Societat de la Informació per a millorar la qualitat de vida. En els darrers anys, Telefónica està construint una xarxa totalment nova que potencia el teixit empresarial de Catalunya, modernitza la forma de treballar facilitant el desenvolupament quotidià a autònoms i pimes, presta millors serveis a la ciutadania per accedir a totes les possibilitats del món digital i fa l’Administració més eficient i àgil.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 5 =

Últimes notícies