HomePolíticaTere Viña agafa el relleu de Gemma Carim, com alcaldable republicana de...

Tere Viña agafa el relleu de Gemma Carim, com alcaldable republicana de Projecte per Vinebre

Tere Viña i Alcoverro serà la cap de llista de Projecte per Vinebre – Acord Municipal a les eleccions municipals del maig, agafant així el relleu de l’actual alcaldessa, Gemma Carim. Viña treballa de tècnica auxiliar en cures d’infermeria a l’Hospital de Móra d’Ebre i també és educadora de disminuïts psíquics. Des del 2013, fins ara, és la jutgessa de pau del poble.

De tarannà obert i cordial, Tere Viña liderarà una candidatura força renovada, però que a la vegada mantindrà alguns membres de l’actual equip de govern de Carim, els quals aportaran la seva experiència en la gestió municipal.

La  combinació d’expertesa i coneixement, juntament amb la il·lusió de la joventut que s’incorporarà amb noves idees, permetrà presentar un programa engrescador  que donarà continuïtat i farà efectius projectes ja embastats, i també impulsar-ne de nous.

Aquesta legislatura l’equip de Projecte per Vinebre ha treballat molt per avançar, de la mà de totes les associacions locals, en fer un model de poble actiu, social, inclusiu i cooperatiu. Fet que ha permès afrontar amb solvència i cohesió la gestió de la Covid i l’incendi de la Ribera d’Ebre.

La feina feta aquests quatre anys ha estat molta. Entres les actuacions més destacades, hi ha l’acabament del Centre de dia i la creació del nou servei, ara a punt de licitar-se. També  la cessió de l’ús per cinquanta anys del Col·legi Teresià on es crearà un centre multidisciplinari amb equipament de biblioteca, sala d’estudi i zona de coworking.

La sostenibilitat ha estat una  de les prioritats de Projecte per Vinebre, per la qual cosa han canviat les climatitzacions als edificis públics i instal·lat plaques fotovoltaiques al sostre del bar de les piscines per fer-ne un ús compartit entre edificis de l’ajuntament. A més s’han canviat tots els tancaments del consultori mèdic. D’altra banda, s’ha optimitzat l’ús de l’aigua potable amb el canvi de comptadors, s’ha digitalitzat la gestió dels dipòsits municipals, i s’han arranjat les fuites a la xarxa.

També s’han fet actuacions importants en la millora de la pavimentació de carrers, voreres i camins, l’entorn de la piscina i part de l’enllumenat públic. S’han rehabilitat dues  aules de l’escola i habilitat un gimnàs a l’edifici del Centre cultural, que està a punt d’inaugurar. I per últim cal destacar la gran acollida que tingut la creació de l’àrea del pàrquing i caravanes al camp de futbol.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 1 =

Últimes notícies