HomeSocietatEsardi i l’Escola Agrària, encarregats del disseny de l’espai de dol gestacional...

Esardi i l’Escola Agrària, encarregats del disseny de l’espai de dol gestacional i perinatal al cementeri d’Amposta

L’alumnat de l’Escola d’Art i Disseny d’Amposta i de l’Escola de Capacitació Agrària d’Amposta és l’encarregat de dissenyar el futur espai dedicat al dol gestacional i perinatal al cementiri d’Amposta, un procés en què també hi participa l’entitat Libèl·lules dels Estels, encarregades de visibilitzar aquest dol.

Dilluns, l’alumant d’Esardi del CFGS de Projectes i direcció d’obres de decoració, va presentar un total de 8 propostes que contemplen diverses solucions per al nou espai projectat. Ara serà el torn de l’alumnat del CFGS de Paisatgisme i Medi Rural de l’Escola Agrària, que s’encarregarà de fer les propostes paisatgístiques en base a les presentades per l’alumnat d’Esardi.

D’aquestes versions finals s’escollirà la versió definitiva per executar al cementiri d’Amposta.

Aquesta és la segona fase del projecte, que es va iniciar a l’octubre coincidint amb la celebració del Dia Internacional per a la Conscienciació i Visibilització del Dol Gestacional, Perinatal i Neonatal. En aquell moment, l’Ajuntament d’Amposta i l’entitat Libèl·lules dels Estels van explicar a l’alumnat d’Esardi i de l’Escola Agrària d’Amposta quins eren els objectius de l’entitat i les necessitats de les famílies perquè entre les dues escoles dissenyessin l’espai com a part dels seus projectes educatius a l’aula.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

85 + = 93

Últimes notícies