HomeTurismeTorna a la Ràpita un creuer de la companyia Star Clipper

Torna a la Ràpita un creuer de la companyia Star Clipper

La Ràpita acollirà, el 4 de maig, un creuer de la companyia Star Clippers, la qual torna a incloure el port de la Ràpita com a escala en la seua ruta pel Mediterrani. Aquesta retornada d’un creuer suposa una activitat complementària que ajudarà a incentivar el sector turístic i l’economia de la Ràpita i de les Terres de l’Ebre, el qual portarà 150 passatgers.

L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, explica que “la confirmació d’aquest creuer ens reafirma en el fet de continuar treballant de manera estratègica des de Delta Ebre Port en el producte de creuers i de xàrters nàutics”. Caparrós subratlla que “els creuers de petit format de la companyia Star Clippers ens permeten promocionar el nostre poble i el territori a un turisme de qualitat que busca experiències en entorns de qualitat”.

El port de la Ràpita disposa de les instal·lacions portuàries, serveis i accessos adequats per a facilitar l’arribada de petits creuers en ruta pel Mediterrani. La seva ubicació, en ple parc natural del Delta de l’Ebre, el converteix en un destí immillorable per a aquelles persones que volen allunyar-se del turisme tradicional, degustar una gastronomia de qualitat i visitar el Delta de l’Ebre.

La flota d’Star Clippers compta amb tres tipus de velers: Royal Clipper, Star Clipper i Star Flyer. Es tracta d’una naviliera amb creuers moderns creats per a passatgers amants del luxe que a l’hora persegueixen les tradicions dels antics clippers del segle XIX. L’objectiu de la naviliera és buscar en els seus velers la tradició nàutica per als amants de la mar amb les comoditats dels creuers actuals.

Delta Ebre Port treballa per potenciar el port de la Ràpita i està format per Ports de la Generalitat, l’Ajuntament de la Ràpita, el Patronat de Turisme de les Terres de l’Ebre i la Cambra de Comerç de Tortosa.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 8 =

Últimes notícies