HomeSocietatTorna la Ruta de Tapes de Primavera a l'Aldea

Torna la Ruta de Tapes de Primavera a l’Aldea

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de l’Aldea organitza una nova edició de la Ruta de Tapes de Primavera el pròxims caps de setmana del 10,11,12 i 17,18 i 19 de juny amb els establiments: Restaurant Pòdium, Pizzeria Les Xiques, Llar Hèctor Roda, Restaurant Bar El Pescador, Bar Societat i Restaurant Bar La Vaqueria, que oferiran dos tapes per establiment.

Enguany, es premiara la Ruta completa a tots aquells participants que emplenen la butlleta amb les dos tapes dels 6 restauradors que participen en la ruta. El primer premi serà un xec valorat per 100 euros (bescanviable en qualsevol establiment que participa en la ruta) i al xec regal de 30 euros en un lot productes.

D’altra banda, també hi ha la mitja ruta, la qual s’haurà de completar la meitat de les tapes dels establiments, i els premis que són 30 € (bescanviable en qualsevol establiment que participa en la ruta) i el segon premi un lot de productes valorat per 10 €.

Cada establiment especificarà en el seu apartat el seu propi horari de ruta de tapes, i el preu de la tapa més la beguda serà de 3 €. Les butlletes segellades s’hauran de dipositar a l’Ajuntament de l’Aldea abans del dia 4 de juliol.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

55 + = 59

Últimes notícies