HomeCulturaTorna una nova edició d’Ebre, Art & Patrimoni, reivindicant les traces i...

Torna una nova edició d’Ebre, Art & Patrimoni, reivindicant les traces i les superfícies de la pell del patrimoni ebrenc

Realçar els signes, els traços, les marques, els símbols, les empremtes i els rastres que es troben entre a la superfície i a la mateixa pell del patrimoni cultural i natural de les Terres de l’Ebre. Este és l’objectiu d’esta nova edició de l’Ebre, Art & Patrimoni, en què s’han programat un total de nou exposicions en deu municipis, a través de la participació de fins a deu artistes, tant locals com de fora del territori, a més a més del col·lectiu d’alumnes i professors d’Esardi.

Així, doncs, l’edició d’enguany podrà veure’s des del 15 de juliol al 30 de novembre, tractarà sobre les Identitats, al Museu de les Terres de l’Ebre (Amposta), una obra inspirada en les marques del picapedrer del Castell d’Amposta; sobre els Murs amb memòria. Records del silenci, en què s’estudien els grafits de la Guerra Civil i la postguerra a Campredó i Corbera d’Ebre; també es tractaran les simetries de la pauma amb Geometries a peu de terra. Homenatge a la pauma, a l’equipament cultural de Mas de Barberans; la vegetació del bosc de la Foia tindrà un paper protagonista al llarg de la mostra Un bosc a casa del Centre d’Interpretació Viure al Poble (Masdenverge), o les escates -la pell- dels peixos escenificarà L’Empremta del mar, al Museu de la Mar de l’Ebre (la Ràpita).

També es mostraran les traces i les decoracions de la terrissa amb Vestigi, al Terracota (la Galera) la Sorra en moviment, simulant l’erosió i la deposició a les platges del Delta, al Centre d’Interpretació de les Barraques del Delta de l’Ebre (Sant Jaume d’Enveja), i les marques i els tatuatges corporals seran la temàtica principal d’Efímera pell; eterna memòria, al CIAR Abrics de l’Ermita (Ulldecona).

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + = 19

Últimes notícies