HomeCulturaTornen els ‘Dissabtes de Teatre’ d’Ulldecona amb l’espectacle ‘Jo vaig...

Tornen els ‘Dissabtes de Teatre’ d’Ulldecona amb l’espectacle ‘Jo vaig amb mi’

CULTURA // La programació estable de teatre professional per a tota la família, els ‘Dissabtes de Teatre’, retornaran als escenaris del Teatre Orfeó Montsià d’Ulldecona el pròxim 6 de març. Després que la situació epidemiològica del territori, i les restriccions de mobilitat, portessen l’organització a ajornar algunes de les actuacions, ara comencen a reprogramar l’activitat cultural. Tanmateix, l’aforament continua sent limitat i les entrades s’han de comprar en línia. Així doncs, l’espectacle encarregat de retornar els ‘Dissabtes de Teatre’ és l’adaptació del llibre supervendes Jo vaig amb mi, adaptada i dirigida per Paco Mir, del Tricicle, i amb el text de Raquel Díaz Reguera. Al llarg de l’obra, la protagonista -Sol- reflexionarà sobre si val la pena canviar la nostra manera de ser per tal d’agradar als altres.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 54 = 61

Últimes notícies