HomeEconomiaTortosa activarà a l'octubre els Bons Tortosa, injectant 400.000 € en descomptes...

Tortosa activarà a l’octubre els Bons Tortosa, injectant 400.000 € en descomptes al comerç local

TORTOSA // L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i el president de la Cambra de Comerç, Francesc Faiges, han formalitzat esta setmana l’acord que permetrà posar en marxa els Bons Tortosa. L’Ajuntament de Tortosa hi aporta 400.000 euros del pressupost municipal perquè es puguin posar a l’abast de la ciutadania vals de descomptes per bescanviar en les compres que facen als comerços de la ciutat adherits a la campanya. La iniciativa compta amb el suport de la Cambra de Comerç i de la Federació de Comerç, Serveis i Hostaleria, Tortosa Més. L’ens cameral s’encarregarà d’implementar la logística necessària per poder distribuir els vals a través d’un portal web que s’activarà durant les pròximes setmanes, així com de les inscripcions dels establiments participants.

Amb els Bons Tortosa, cada persona podrà aconseguir 20 euros per a bescanviar-los en les seues compres als establiments del comerç de la ciutat. Uns vals que estaran repartits en quatre bons de 5 euros cadascun, i que es podran utilitzar individualment o conjuntament per cobrir una tercera part del preu del producte. D’esta manera, per a compres iguals o superiors a 15 euros en podrà utilitzar un dels vals de descompte. Amb el mateix criteri es podran utilitzar dos vals en compres iguals o superiors a 30 euros; tres vals, en compres de 45 euros o més, o els quatre vals d’una sola vegada en compres de més de 60 euros.

D’esta manera, l’aportació de 400.000 euros al comerç local per part de l’Ajuntament es traduirà en un moviment econòmic als establiments comercials de la ciutat de, com a mínim, 1,2 milions d’euros.

L’alcaldessa Meritxell Roigé ha remarcat que, amb l’activació dels Bons Tortosa i amb la injecció de 400.000 euros per part de l’Ajuntament, “el govern municipal segueix donant suport al comerç local per fer front a les conseqüències que ha comportat la pandèmia sobre l’economia“. En este sentit, ha recordat que durant el 2020 ja es van habilitar dos línies d’ajudes directes als establiments afectats pels tancaments, pels quals es van poder beneficiar de 400 euros de manera directa a cada convocatòria. Així mateix, també s’han dut a terme altres accions per reactivar l’economia de la ciutat, com ara campanyes de difusió o de dinamització de l’activitat.

Els Bons Tortosa es posaran en marxa a l’octubre i durant tot el mes es podran fer servir en els establiments adherits. Al llarg de les pròximes setmanes s’anunciarà la web des d’on es podran descarregar els bons i es donaran a conèixer tots els detalls de la campanya i dels establiments participants.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 4 =

Últimes notícies