HomeSocietatTortosa acull l'exposició 'INCASÒL 40: 40 anys, 40 raons'

Tortosa acull l’exposició ‘INCASÒL 40: 40 anys, 40 raons’

L’Institut Català del Sòl ha traslladat de Lleida a Tortosa l’exposició INCASÒL 40: 40 anys, 40 raons, que es podrà visitar a l’Aula didàctica del Museu de Tortosa fins al 27 de juliol.

L’exposició fa un balanç dels seus 40 anys d’existència i projecta el seu model urbà i territorial de país en els 6 grans eixos de l’Agenda Urbana de Catalunya reordenats per explicar millor l’activitat de l’empresa.

La mostra consisteix en 3 estructures on s’expliquen els eixos d’actuació de l’Agenda Urbana de Catalunya. En total es presenten 6 audiovisuals que desgranen les 40 raons o 40 compromisos que defineixen la tasca de l’INCASÒL, a més de 40 codis QR que ofereixen la possibilitat d’endur-se la informació ampliada a casa. També inclou una Sala de Mapes on es poden veure les actuacions realitzades per l’INCASÒL en els diferents àmbits territorials de Catalunya.

El propòsit principal és familiaritzar el visitant amb els grans assumptes i discussions que afecten, avui, l’ordenació territorial i el model urbà. Per este motiu, cadascun dels sis eixos temàtics s’analitza partint d’una perspectiva històrica centrada en l’àmbit català que ajuda a entendre tot el que s’ha fet fins a arribar al moment de grans canvis que vivim. Així mateix, repartits per cada eix es destaquen les “40 raons” més remarcables que han definit les línies d’actuació de l’INCASÒL en estos quaranta anys de trajectòria treballant per un model urbà i territorial que siga sostenible, des del punt de vista mediambiental, social i econòmic, per a les properes generacions.

La funció de comissari l’exposició l’ha realitzat l’arquitecte Roger Subirà, que n’ha elaborat els continguts amb la participació de diferents treballadors i treballadores de l’INCASÒL que han aportat el coneixement de la seua experiència i la visió de futur en la qual podria orientar-se l’Incasòl.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 65 = 67

Últimes notícies