HomeSense categoriaTortosa ha iniciat les obres d'arranjament de voreres de Vora Parc

Tortosa ha iniciat les obres d’arranjament de voreres de Vora Parc

L’àrea de Serveis de l’Ajuntament de Tortosa ha iniciat les obres d’arranjament de voreres a la zona de Vora Parc. Els treballs suposen la renovació dels trams més malmesos de l’entorn així com la substitució parcial i esponjament de l’arbrat existent en aquesta part de la ciutat. La tipologia d’arbrat que hi ha en aquests carrers provoca que, amb el creixement expansiu de les arrels i de les soques, es produïsca el trencament dels escocells i l’aixecament d’alguns trams de vorera.

L’actuació iniciada se centra al carrer Rosa Maria Molas, en el tram que va dels carrers Soriano Montagut al Sebastià Juan Arbó. S’afegeix, d’aquesta manera, a una primera actuació feta a la part posterior del teatre auditori Felip Pedrell mesos enrera, on ja es van renovar les voreres afectades i s’hi va substituir l’arbrat. Aquella actuació va permetre conèixer l’afectació subterrània provocada per les arrels, i definir així les següents actuacions de millora previstes.
Ara, a més de substituir el paviment aixecat, també se substituirà la línia elèctrica i l’enllumenat públic en aquest carrer.

Posteriorment a l’actuació del carrer Rosa Maria Molas, també s’actuarà per arranjar les parts més afectades al voltant dels escocells del carrer Mossèn Manyà, en el tram que va des del passeig de Ribera fins al carrer Sant Enric d’Ossó.

L’actuació compta amb un pressupost total de 60.337,70 euros. Mentre duren els treballs es poden produir alguns talls de trànsit puntuals.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

77 + = 87

Últimes notícies