HomeSocietatTortosa habilita dos punts de recollida de material d'ajuda humanitària per al...

Tortosa habilita dos punts de recollida de material d’ajuda humanitària per al poble ucraïnès

La solidaritat des de Tortosa amb el poble ucraïnès, que està patint el setge provocat per la invasió russa i la destrucció dels bombardejos, es traduirà durant les pròximes dos setmanes en una recollida de materials de primera necessitat per a fer-los arribar a la població d’Ucraïna. La ciutat respon, així, a la crida feta per l’associació sense ànim de lucre És Per Tu, que treballa des de l’any 1998 per a organitzar estades a Catalunya d’infants ucraïnesos de la regió pròxima a Txernòbil.

Tortosa ha habilitat dos punts on poder fer arribar les donacions: d’una banda, la comissaria de la Policia Local, a la plaça de la Immaculada de Remolins, està oberta les 24 hores per tal de poder-hi fer arribar el material. A més a més, l’Ajuntament, en col·laboració amb l’associació de veïns del 13 de Gener i Horta, habilitarà a partir del dimecres 2 de març la seu de les antigues escoles del Grup El Temple per tal que actue com a centre logístic. En este punt també es podran fer arribar les donacions en dos franges horàries, amb la implicació de persones voluntàries i de la Creu Roja Tortosa: de les 9 a les 13 h i de les 16 a les 20 h.

La petició d’ajuda fa especial referència a material sanitari, com ara medicaments (analgèsics, antitèrmics, antiinflamatoris, antibiòtics…) tant per a adults com per a infants, gases, benes, apòsits, crema per a cremades i cops, o antisèptics (Betadina, Clorhexidina,…). Juntament amb això, també demanen aliments (cafè soluble, cafè natural, xocolate, cacao, llet pasteuritzada, llet en pols, conserves de carn i peix, arròs, pasta, oli, faina, galetes,…), productes per a bebès (bolquers, llet en pols, cereals, farinetes,…) i roba com ara mantes o edredons, ateses les baixes temperatures a la zona.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 83 = 85

Últimes notícies