HomeSocietatTortosa instal·la una placa en homenatge a l'Associació Amigues i Amics de...

Tortosa instal·la una placa en homenatge a l’Associació Amigues i Amics de la Unesco

L’Ajuntament de Tortosa i l’Associació Amigues i Amics de la Unesco de Tortosa duran a terme, el divendres 20 de maig a les 19.30 h, l’acte de descoberta d’una placa a la plaça dels Dolors, al nucli antic de Tortosa.

D’esta manera, la capital del Baix Ebre vol fer un reconeixement a l’organització internacional que, des de la seua constitució l’any 1946, té com a objectiu promoure la col·laboració en educació, ciència, cultura i comunicació arreu del planeta.

L’homenatge vol subratllar la tasca desenvolupada en esta línia per qui va ser director general de la Unesco entre 1987 i 1999, Federico Mayor Zaragoza, tasca que continua mantenint en l’actualitat des de diferents vessants, entre les quals, és president de la fundació Cultura de Pau.

L’Ajuntament i l’Associació Amigues i Amics de la Unesco de Tortosa van començar a treballar en la instal·lació de la placa l’any 2020, abans de l’esclat de la pandèmia de la covid-19. Es volia fer coincidir l’homenatge amb el 75è aniversari de l’organització, però les mesures preventives per a frenar l’expansió de la malaltia, però, havien impedit que l’acte pogués tindre lloc.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

44 + = 54

Últimes notícies