HomeSense categoriaTortosa posa en marxa al barri de Remolins un nou punt per...

Tortosa posa en marxa al barri de Remolins un nou punt per a la recàrrega de vehicles elèctrics

TORTOSA // La xarxa de punts de recàrrega de vehicles elèctrics a Tortosa s’ha incrementat, l’última setmana, amb la posada en funcionament d’un nou dispositiu a Remolins. Concretament, està situat a la plaça de la Immaculada, al davant de la comissiaria de la Policia Local. D’esta manera, se suma als altres punts de recàrrega ja existents a la ciutat, situats a l’avinguda de la Generalitat, al davant del parc Teodor Gonzalez; a la plaça 1 d’Octubre, al costat del complex esportiu WIN, i al carrer de Barcelona, a l’exterior del Consell Comarcal del Baix Ebre. 

A més de permetre la recàrrega als propietaris de vehicles elèctrics, la posada en marxa del nou punt de recàrrega a Remolins també donarà servei als tres vehicles que la Policia Local va incorporar a la flota municipal el març passat: dos motocicletes i un turisme amb motor 100% elèctric. 

Juntament amb estos vehicles, l’Ajuntament de Tortosa també ha adquirit un nou vehicle elèctric, que s’incorpora als dispositius amb els quals compta Protecció Civil. Es tracta d’un turisme del model Nissan Leaf, que funciona 100% amb bateria. 

Tant la posada en marxa del nou punt de recàrrega com la incorporació de vehicles elèctrics a la flota municipal responen a la voluntat del govern de Tortosa per seguir potenciant l’ús de mitjans de transport més sostenibles i reduir la petjada de CO2. En este sentit, s’inscriuen directament en les línies que defineixen els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides, que l’Ajuntament de Tortosa ha assumit en el marc de l’Acord per una Ciutat Verda. 

En els pròxims mesos, Tortosa té previst seguir instal·lant nous punts de recàrrega de vehicles elèctrics, repartits en diversos punts del municipi. 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

65 + = 67

Últimes notícies