HomeEconomiaTortosa renovarà divendres les bases per a les subvencions a les associacions...

Tortosa renovarà divendres les bases per a les subvencions a les associacions de veïns i a les entitats esportives

L’Ajuntament de Tortosa durà a terme, divendres al matí, una sessió plenària extraordinària avançada a la corresponent de l’agost. L’ordre del dia inclou l’aprovació de les noves bases que regulen les subvencions perquè les associacions de veïns i les entitats esportives puguen dur a terme les seues activitats. Les bases inclouen una novetat, que vol millorar la gestió de les aportacions: les entitats podran rebre el 50% de l’import una vegada els hi hagen atorgat i, l’altra meitat, una vegada hagen realitzat l’activitat subvencionada.

El ple també sotmetrà a votació l’autorització d’endeutament a l’Empresa Municipal de Serveis Públics SL, perquè puga dur a terme una important actuació de millora en l’eficiència de la xarxa de subministrament d’aigua. Concretament, Aigües de Tortosa ha de renovar la canonada que connecta el dipòsit situat al barri de Santa Clara amb el punt de captació del parc Teodor Gonzalez. Una operació que suposarà un import de 350.000 euros.

De la mateixa manera, té previst aprovar els preus públics per als espectacles de la programació estable del Teatre Auditori Felip Pedrell. Com a novetat, es recuperen els abonaments després que l’any passat no es poguessen oferir per la pandèmia. A més, es mantenen els descomptes als col·lectius de jubilats, i la destinada al públic de menys de 25 anys, que pot accedir als espectacles amb entrades a 6 euros.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

21 + = 24

Últimes notícies