HomeSense categoriaTortosa reviu la Festa del Renaixement amb un centenar d'espectacles i d'actuacions...

Tortosa reviu la Festa del Renaixement amb un centenar d’espectacles i d’actuacions al carrer

TORTOSA // El cor Flumine i els abanderats de Tortosa van posar el punt i final al Cicle de tastets de la Festa del Renaixement, Flaires de Festa.

La Covid-19 va ajornar la 25a edició de la Festa, però el govern de Tortosa va decidir programar un centenar d’espectacles que, repartits entre els 4 caps de setmana del mes de juliol, han donat vida als carrers comercials i del centre històric de la ciutat.

Flaires de Festa s’emmarca dintre l’aposta del govern de Tortosa per dinamitzar el comerç i la restauració de la ciutat, així com fomentar el turisme segur de proximitat. En aquesta línia, al llarg del mes d’agost i sempre que les mesures de prevenció ho permeten la ciutat seguirà tenint activitat cultural amb totes les activitats de “Tortosa viu l’estiu”, com la Mostra de Jazz.
L’alcaldessa, Meritxell Roigé, ha refermat l’aposta del govern de Tortosa per la #CulturaSegura. “Amb les Flaires de Festa hem pogut recordar la Festa del Renaixement enguany que n’havíem de celebrar la 25a edició”, ha dit. “Amb el Cor Flumine i l’espectacle dels Abanderats de Tortosa hem posat punt i final a quatre caps de setmana d’activitats a l’aire lliure”, ha manifestat l’alcaldessa, afegint que “hem apostat per donar un paper protagonista a les entitats culturals de la nostra ciutat”. “Continuarem vivint l’estiu al llarg del mes d’agost amb actes al museu, al parc, a l’absis… per això animo a tothom a participar-hi seguint les mesures de seguretat”, ha conclòs Roigé.

El regidor de la Festa del Renaixement, Domingo Tomàs, també ha destacat que “en un moment difícil per a les entitats culturals, des de Tortosa hem treballat intensament per vertebrar el nostre teixit associatiu, programant un centenar d’espectacles i fent una doble aposta, per la cultura i per la reactivació econòmica”.

Del 30 de juliol al 15 d’agost tindrà lloc la mostra de Jazz de Tortosa. La programació ja està disponible a la pàgina web www.agenda.tortosa.cat i per accedir als diferents concerts s’ha de reservar l’entrada a través de la plataforma www.ebreticket.cat.
Tortosa, Terres de l’Ebre, 27 de juliol del 2020

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 1 = 8

Últimes notícies