HomeSocietatTortosa segueix implantant la tecnologia LED a l'enllumenat públic de la ciutat...

Tortosa segueix implantant la tecnologia LED a l’enllumenat públic de la ciutat i en renova més de 300 lluminàries

L’Ajuntament de Tortosa ha dut a terme, durant les últimes setmanes, més d’una quinzena d’actuacions a l’enllumenat públic del municipi per tal de seguir implantant la tecnologia LED. Els treballs han permès substituir més de 300 lluminàries antigues per altres de noves, fet que permet disposar d’una major il·luminació i eficiència lumínica, al mateix temps que s’aconsegueix un menor consum elèctric i, per tant, un major estalvi. Els treballs formen part del conjunt d’actuacions que el govern de Tortosa ha dut a terme durant els últims anys al conjunt del municipi, dins del seguit de mesures d’arranjament a la via pública.

Foto: Cedida

Entre les actuacions més recents, s’han renovat les lluminàries a punts del centre com el carrer Sant Blai, la rambla Felip Pedrell o la plaça del Paiolet; als barris del nucli antic, com la plaça dels Dolors o carrers de Santa Clara; al Temple, com a la rotonda situada al principi del passeig de Ribera o a la plaça del Carrilet; a Sant Llàtzer, a punts com la plaça de les Corts Catalanes; o a Ferreries, com la plaça 1 d’Octubre, la plaça Pius XII o la plaça Francesc Macià, entre d’altres actuacions fetes també a la resta de barris. A més, també s’han instal·lat lluminàries LED als aparcaments dissuasius situats arreu de la ciutat així com, també, a l’exterior d’alguns equipaments, com ara el pavelló firal de Remolins.

Foto: Cedida

Durant les pròximes setmanes, està previst que estos treballs continuen amb la renovació de més lluminàries a diversos punts de la ciutat, com ara a l’Eixample, al centre o al nucli antic. També a Remolins, on s’instal·laran noves lluminàries amb plaques solars al passeig del parc de la fira. Així mateix, també s’instal·laran nous fanals, a llocs com l’exterior del teatre auditori Felip Pedrell, entre altres ubicacions.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

82 + = 92

Últimes notícies