HomeSense categoriaTortosa suspèn totes les consultes, proves i cirurgies programades a la Clínica...

Tortosa suspèn totes les consultes, proves i cirurgies programades a la Clínica Terres de l’Ebre

L’Ajuntament de Tortosa ha posposat totes les consultes externes, les proves diagnòstiques i les cirurgies programades a la Clínica Terres de l’Ebre. El personal quirúrgic de la Clínica ha reforçat el servei l’Hospital Verge de la Cinta on els cirurgians han estat aïllats per contacte amb una companya contagiada per coronavirus. A l’hospital de la Santa Creu de Jesús s’han anul·lat totes les visites dels familiars de les persones ingressades a la residència i només es permetran visites en casos concrets, com els malalts que reben tractaments pal·liatius. L’objectiu és minimitzar l’exposició de les persones ingressades com a col·lectiu més vulnerable al virus. També s’han precintat els parcs infantils.

L’Ajuntament també ha decidit precintar des d’aquest divendres tots els parcs infantils de la ciutat. Amb les classes suspeses s’havia detectat durant el matí la presència de diversos menors en alguns d’aquests equipaments.

També s’han anul·lat les fires ambulants del dissabte a Ferreries i del dilluns al Temple. S’ha tancat l’atenció ciutadana a l’oficina de turisme i a l’oficina jove del Carrilet. Els serveis d’atenció integral i d’informació i atenció a les dones es faran per telèfon i només es mantindran de forma presencial en casos d’urgència. També es prohibeixen totes les activitats a la via pública.

De forma interna, la plantilla laboral i funcionaris municipals faran torns de treball diferenciats que aïllen el possible contagi entre els treballadors. Alguns serveis bàsics es poden veure afectats.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 10 = 14

Últimes notícies