HomeSalutTortosa tancarà este mes la compra dels terrenys per al nou hospital...

Tortosa tancarà este mes la compra dels terrenys per al nou hospital per 615.000 €

Com publica l’edició en paper del Setmanari l’Ebre en el seu número 1.056, l’Ajuntament de Tortosa adquirirà, este mes de desembre, els terrenys per a la construcció del nou hospital que encara no eren de la seua propietat, al camí de Roquetes, per a cedir los al Departament de Salut de la Generalitat. Una vegada hagen arribat a un acord, en pocs dies, el consistori i l’entitat propietària d’estos terrenys, la gestora d’actius immobiliaris estatal Sareb, formalitzaran l’adquisició amb la signatura de l’operació de compravenda per un preu d’adquisició de 650.000 euros. La resta de terrenys oferts a la Generalitat per a fer un hospital nou més enllà de la remodelació urgent de l’actual Verge de la Cinta ja eren de titularitat municipal.

L’acord ha passat ja pels diferents comitès avaluadors de la Sareb a Barcelona i a Madrid, i l’adquisició també ha estat informada favorablement per la direcció general d’Administració local.

Per la seua banda, l’Ajuntament ja va fer la modificació pressupostària necessària per a tenir a disposició els recursos econòmics per a la compra dels solars. Els terrenys estan situats al Pla parcial camí de Roquetes, al barri de Ferreries, entre la urbanització de Quatre Camins i el municipi de Roquetes. Amb esta operació, l’Ajuntament de Tortosa serà titular d’una superfície total de 72.000 metres quadrats, 43.315 dels quals corresponen a les dotze parcel·les de la Sareb que ara adquirirà el consistori.

Assemblea de la plataforma

Paral·lelament, ja hi ha en tràmit la modificació puntual del planejament urbanístic per tal que els terrenys destinats a la construcció de l’hospital tinguen en la seua totalitat la qualificació d’ús per a equipaments.

L’acord definitiu amb la Sareb s’ha tancat a pocs dies que la Plataforma per un Nou Hospital a les Terres de l’Ebre faça, este dissabte, a l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa, la seua primera assemblea informativa, a partir de les 18 h. El grup de pressió ha aconseguit recentment el compromís dels diputats ebrencs al Parlament.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

79 + = 80

Últimes notícies