HomeSocietatTortosa tornarà a facilitar el transport fins al cementeri per Tots Sants,...

Tortosa tornarà a facilitar el transport fins al cementeri per Tots Sants, amb un bus llançadora gratuït

Un any més, coincidint amb la festivitat de Tots Sants, l’Ajuntament de Tortosa tornarà a habilitar el servei de bus llançadora gratuït per a arribar fins al cementeri de Sant Llàtzer. Circularà la tarda del dilluns 31 d’octubre (de 14.15 a 18 h) i el dimarts 1 de novembre (de 8.10 a 18 h), amb una freqüència de pas aproximada de 30 minuts.

Farà un recorregut circular que començarà i finalitzarà al cementeri i que passarà per diversos carrers del centre. Farà parades a la cantonada dels carrer Despuig i Teodor González (al davant de l’antic cinema Fèmina); a l’avinguda de la Generalitat, a l’alçada del carrer Artur Anguera; a l’avinguda de la Generalitat, a l’alçada del carrer Mossèn Bellpuig; i al carrer Camarles, abans de pujar cap al cementeri.

L’objectiu és facilitar que les persones que estos dies aniran al cementeri per a recordar els seus familiars ho puguen fer amb transport públic i evitar, en la mesura del possible, l’accés amb vehicles privats. Els que hi vagen amb vehicle privat hauran d’accedir des de la rotonda de la Unió i pel carrer Perelló (a tocar del parc dels Països Catalans), atès que el carrer Barcelona actualment es troba en obres.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 2 =

Últimes notícies