HomeCulturaTortosa vol licitar abans que s’acabe l’any la redacció dels projectes d’ampliació...

Tortosa vol licitar abans que s’acabe l’any la redacció dels projectes d’ampliació de l’auditori i del museu

L’Ajuntament de Tortosa va celebrar el 26 de juliol un ple extraordinari per a aprovar una modificació del presupost municipal per a encarregar els projectes d’ampliació de l’auditori Felip Pedrell, que tindrà una tercera sala, i del museu municipal, per imports de 72.000 i 15.000 euros respectivament. Segons fonts municipals, la intenció és traure a licitació la redacció dels dos projectes abans que s’acabe el 2018. L’ampliació del museu es faria a través de la rehabilitació del pavelló número 8 de l’antic escorxador.

Les dos partides afegides als comptes de l’Ajuntament per al 2019 són obertes, ja que encara no s’ha concretat el cost de les diferents fases dels projectes.  El grup municipal socialista  s’ha abstingut en la votació perquè entén que no s’han justificat degudament estes ampliacions.

El psc no hi veu justificació

Els socialistes sostenen que es tracta d’una maniobra “electoralista” de cara a les municipals del 2019. “Sense cap mena d’informe tècnic de l’Àrea de Cultura, volen justificar la urgència d’estes actuacions”, ha lamentat el portaveu socialista, Enric Roig, que recorda que “el gener de 2017 la regidora de Cultura va anunciar que tenien intenció de fer un segon auditori” i, en canvi, l’actual alcaldessa va acabar apostant per una ampliació del Felip Pedrell.

Un projecte al qual va donar suport explícit la nova consellera de Cultura, Laura Borràs, en una visita recent a la ciutat.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 3 =

Últimes notícies