HomeSalutTreballadors de l'Hospital de la Santa Creu de Jesús es manifesten per...

Treballadors de l’Hospital de la Santa Creu de Jesús es manifesten per reclamar els pagaments de Salut

Desenes de treballadors de l’Hospital de la Santa Creu de Jesús s’han manifestat, avui dimecres al matí, davant de les dependències de la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre per reivindicar pagaments pendents per part de la Generalitat de Catalunya.

L’hospital, de titularitat municipal, va ser nomenat centre covid-19 durant la pandèmia, i ara segons ha manifestat la secretaria del Comitè de l’Hospital de la Santa Creu de Jesús, Núria Marques, mentre els treballadors de tots els centres ebrencs han cobrat els diversos incentius acordats, ells són els únics que encara no han rebut res, juntament amb l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre que només ha cobrat un 35%.

Marques ha explicat que els incentius s’havien de cobrar a la nòmina del març, però davant la justificació del Departament de Salut en la falta de diners els i van ajornar a l’abril. Ara, però es troben que tampoc han rebut l’ingrés. Per aquest motiu, avui s’han reunit amb Joan Nin, gerent territorial de la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre membres del comitè d’empresa encapçalats per la seua presidenta, Carmen Martí, que ha declarat que donen un termini d’un temps prudencial perquè es puga treballar per poder aconseguir les pagues, i han alertat que si no es veuran obligats a realitzar noves mobilitzacions.

Dilluns passat al ple de l’ajuntament de Tortosa l’alcaldessa, Meritxell Roigé, va mostrar tot el suport al Comitè d’Empresa de l’Hospital de la Santa Creu en les seues reivindicacions.

Roigé va dir que havia transmès al conseller de Salut de forma reiterada la petició per resoldre el problema, ja que s’havia reunit molt amb ells els últims mesos, “i que no podíem estar en aquesta situació. Cal que el departament ens retorne l’aportació que teníem sempre, i amb això podríem pagar els DPO, com hem fet sempre. Si hi ha aquesta retallada no ho podem fer perquè no ens podem inventar els recursos”.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 39 = 45

Últimes notícies