HomeEsportsTres de tres per al Viladecans Bàsquet de l'ampostina Paula Curto

Tres de tres per al Viladecans Bàsquet de l’ampostina Paula Curto

Impecable estrena de temporada per a l’Unilever Viladecans BF amb qui juga enguany la jugadora ampostina Paula Curto i que s’ha imposat a l’Atrium de Viladecans davant el conjunt de Saragossa l’Stadium Casablanca (63-52).

El partit sempre ha estat favorable a les del Baix Llobregat, que durant els tres primers quarts han manat al marcador amb tres parcials favorables: 24-12; 17-12 i 17-15. Al descans el marcador reflexava un contundent 41-24, disposant del màxim avantatge del partit amb un +19 i una ratxa anotadora de +16 que han posat de manifest la superioritat del conjunt barceloní durant el compromís d’aquest dissabte. Tan sols han pogut maquillar el resultat als darrers deu minuts de joc les aragoneses amb un parcial de 5 a 13, que no ha fet perillar la solvent victòria del Viladecans.

Amb una cistella de dos punts, de quatre llençaments, i quatre tirs lliures de sis intents que ha realitzat Paula Curto ha contribuït en sis punts a la nova victòria del seu equip. No ha anotat cap dels tres triples que ha llençat en els més de disset minuts (17:19) que l’ha tingut en pista el tècnic Enric González. Paula ha donat una assistència i ha recuperat dos rebots, un defensiu i un d’ofensiu, sent la jugadora que més pilotes ha recuperat (3) del seu equip.

Després d’aquesta tercera jornada de lliga són colíders amb el Segle XXI després d’haver sumat tots dos conjunts les tres primeres victòries en els seus compromisos respectius. El proper compromís de les companyes de Curto serà en el partit que obrirà la quarta jornada de lliga davant el Claret, que en aquesta jornada ha perdut el seu primer partit, en un duel ajustat a la pista del Castelló (77-70), Serà el proper dissabte a partir de les 17 hores.