HomeSense categoriaTres espectacles dels Flaires de Festa del Renaixement seran de pagament

Tres espectacles dels Flaires de Festa del Renaixement seran de pagament

TORTOSA // El ple ordinari del mes de juliol a l’Ajuntament de Tortosa servirà per a fixar els preus dels únics tres espectacles dels Flaires de Festa del Renaixement que seran de pagament. Els Flaires de Festa són una versió reduïda del festival, que com l’any passat no es podrà fer en tota la seua magnitud per la pandèmia.

Segons va concretar este dijous l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, els tres espectacles de pagament seran La Taverna d’Enrico, que es fa a la plaça Menahem Ben Saruq i que costarà vuit euros; la Commedia dell’Arte, que es fa al Palau Episcopal i al qual es podrà assistir, amb aforament limitat, pel preu de 4 euros, i el Torneig Cavalleresc, també per 4 euros, a les Avançades de Sant Joan.

El ple també concretarà els dies festius del 2022 en què estarà permés l’obertura comercial: s’han consensuat amb els comerços de la ciutat els diumenges 27 de novembre i 11 de desembre.  

El ple també posarà a debat les mocions dels grups, entre les quals una de la CUP en favor de la intervenció voluntària de l’embaràs en la salut pública, una qüestió que afecta especialment les Terres de l’Ebre i la moció de la PAH, defensada per Movem, per a exigir garanties per al dret a l’habitatge. 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 86 = 94

Últimes notícies