HomeSuccessosTroben 1,3 milions d'euros al maleter d'un cotxe a l'Àrea de Servei...

Troben 1,3 milions d’euros al maleter d’un cotxe a l’Àrea de Servei Baix Ebre de l’AP 7

Una Patrulla Fiscal i de Fronteres de la Guàrdia Civil de l’Ametlla de Mar, va procedir el passat 31 d’agost a la confiscació d’1.375.740 euros, mentre participava en un dispositiu policial de caràcter fiscal en l’Autopista AP-7, a l’Àrea de Servei del Baix Ebre sentit nord de la localitat de l’Aldea.

Els agents van donar l’alt a un vehicle, amb matrícula belga, ocupat per dos persones de nacionalitat turca i un altre belga. Després de la identificació dels ocupants es va procedir a inspeccionar el vehicle, localitzant en el maleter dos maletes que aparentment contenien roba i estris però que ocultaven una gran quantitat de feixos de bitllets de diferent valor.

En requerir-los qui era el titular dels diners i la seua procedència, es va fer responsable del mateix el ciutadà belga, sense voler donar explicacions o justificació de l’origen o destinació d’esta gran quantitat de diners en efectiu ni aportant cap justificació respecte al transport.

Al no portar la declaració obligatòria que tota persona ha de presentar quan es realitzen moviments per territori nacional de mitjans de pagament per import igual o superior a 100.000 euros, es va procedir a la denuncià per infracció administrativa, de prevenció del blanqueig de capitals i finançament del terrorisme.

La Guàrdia Civil, a través de la Cooperació Internacional i mitjançant les seues unitats de recerca, continua les labors per a l’esclariment de l’origen presumptament il·lícit d’una suma tan important de diners.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

76 + = 84

Últimes notícies