HomeFestesUlldecona convoca el concurs per la creació d'un logotip per a les...

Ulldecona convoca el concurs per la creació d’un logotip per a les Quinquennals del 2024

En el marc de les Festes Quinquennals d’Ulldecona que tindran lloc durant el 2024, i amb la voluntat de potenciar el talent creatiu del municipi, l’Ajuntament d’Ulldecona endega una acció participativa per potenciar la participació ciutadana en l’elaboració del disseny.

Així doncs, han publicat les bases que regiran el concurs obert de projectes, amb la intervenció d’un jurat, per a la creació del logotip de les Festes Quinquennals d’Ulldecona, el qual finalitzara el pròxim 29 de setembre a les 14.00 hores.

Podran participar en este concurs les persones físiques o jurídiques que ho desitgen. En el cas de les persones físiques hauran de ser majors de 16 anys en el moment de la inscripció, i estar empadronades actualment o haver estat empadronades, en algun moment, al municipi d’Ulldecona, els menors de 18 anys han d’aportar una autorització dels pares, mares, tutors o representants legals en què s’expresse que autoritzen en el fet de presentar-se al concurs, i que autoritzen la cessió dels drets de reproducció del disseny. D’altra banda, les persones jurídiques hauran d’estar legalment constituïdes i tenir la seu social al municipi d’Ulldecona.

El disseny del logotip és lliure, però haurà de ser representatiu de les Festes Quinquennals d’Ulldecona i tenir una clara finalitat divulgativa d’este esdeveniment. Les obres a concurs han de ser originals i inèdites, i han d’estar lliures de drets de propietat. S’atorgarà un premi en metàl·lic de 400 €.

Els treballs poden lliurar-se personalment o enviar-se per correu certificat administratiu i correctament empaquetats, al registre d’entrada de l’Ajuntament d’Ulldecona, carrer Major, número 49, 43550 d’Ulldecona, de 10.00 a 14.00 hores.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

87 + = 92

Últimes notícies