HomeSense categoriaUlldecona inaugura el carnaval ebrenc, amb la música rap com a protagonista

Ulldecona inaugura el carnaval ebrenc, amb la música rap com a protagonista

Com ja és tradició, Ulldecona inaugura la celebració dels carnavals a les Terres de l’Ebre. Esta edició començarà  el dissabte 8 de febrer amb el 22è Tribut de Carnaval i la Festa del Pijama, organitzat per AMICS (Activitats Musicals Infantils i Culturals), en col·laboració amb
l’Ajuntament d’Ulldecona.

La festa començarà a les 23.30 hores al Casal Jove (Centre Obert Lúdik) i tindrà la Música rap com a  protagonista. Comptarà amb 4 actuacions en directe, 2 punxadiscos i Festa del pijama fins altes hores de la matinada, amb entrada gratuïta. Una nit en molt de flow per a gaudir de les millors versions del rap i els seus subgèneres. 

El programa d’actuacions està configurat pels grups ulldeconencs: Wydowp (rap-trap); Herederox de Rappel (rock’n’roll) – Family X; Cypress Culs (reggae/ska – Culs Cults, i Raps Against the Machin (metal-rock ). 

Tot seguit, la festa continuarà amb 2 punxadiscs que oferiran un recorregut musical per la millor música rap, concretament Dj Simix (90’s Hip hop | Zürich) i Dj Agon (rap-hip hop-drum’n bass i trap en català | Les Cases). En esta nit temàtica de carnaval, hi haurà premis en CDs per a les millors disfresses.

El diumenge 16 de febrer, l’Ajuntament i Xarxa Ulldecona organitzen el carnaval familiar, amb l’espectacle Clap! de Sidral Brass Band, amb el nou repertori d’una banda, que després d’omplir carrers i escenaris de diferents països,  oferiran un espectacle  de música i clown, de contrastos, paraules i cançons, per a menuts i grans. La festa amb cercavila d’animació començarà a les 11.30 hores. 

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 56 = 57

Últimes notícies