HomeInfraestructuresUlldecona inicia les obres d'arranjament dels camins afectats pels aiguats del 2018

Ulldecona inicia les obres d’arranjament dels camins afectats pels aiguats del 2018

Ulldecona ha iniciat les obres d’arranjament i reparació dels camins asfaltats que van patir danys durant els aiguats de l’octubre del 2018, ja que són els únics que la Generalitat va acordar subvencionar amb el 50% i amb fons estatals, després de la declaració de zona catastròfica, l’altre 50% de la inversió correspon a fons propis de l’Ajuntament.

Concretament, els treballs permetran arranjar el camí de MitanplanaSenioles, Masets, Molí Nou i Montsià.

Les obres van ser adjudicades el passat mes de febrer a l’empresa Obres Vent i Sol 2010 S.L., per un import de 153.508,96 euros (IVA inclòs). A la licitació, per procediment obert simplificat, van presentar-se un total de deu empreses.

Segons ha explicat l’alcaldessa del municipi, Núria Ventura, està a l’espera de la finalització del litigi que manté encara amb el govern català pel repartiment dels fons del Ministeri de Política Territorial i Funció Pública del govern espanyol per reparar els danys d’aquells aiguats.

El valor total dels danys declarats per l’Ajuntament en infraestructures públiques, majoritàriament camins, va ser en aquell moment d’un milió i mig d’euros.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 8 =

Últimes notícies