HomeEconomiaUlldecona sol·licita una subvenció de 262.000 € per a les millores a la...

Ulldecona sol·licita una subvenció de 262.000 € per a les millores a la xarxa d’abastament d’aigua

L’Ajuntament d’Ulldecona va celebrar ple extraordinari urgent per aprovar la sol·licitud al Departament de Presidència d’una subvenció de 261.803,64 euros per executar obres de millora i renovació de la xarxa d’abastament d’aigua al nucli urbà d’Ulldecona. L’import total del projecte aprovat ascendeix a 395.978 euros (IVA inclòs).

Les actuacions previstes compleixen els requisits de la línia de subvenció atès que es tracta d’obres d’abastament d’aigua en baixa a municipis de menys de 20.000 habitants i que han d’estar específicament destinades a garantir el percentatge mínim de reducció del 20% de pèrdua real d’aigua. A part de la inversió en el sistema d’abastament per a l’estalvi del consum, el projecte inclou elements d’innovació tecnològica.

El ple va servir també per a aprovar el Pla de Mesures Antifrau per a l’aplicació dels fons europeus a través del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (Fons Next Generation).

Tant la subvenció anteriorment nomenada com també les que arribaran a Ulldecona per a la rehabilitació d’habitatges, estalvi i eficiència energètica, són finançades amb recursos provinents de la Unió Europea i l’aprovació d’este pla respon al compliment d’un dels requisits establerts a les bases.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 4 =

Últimes notícies