HomeSocietatUn 70% dels assistents a les formacions d’operaris del sector del moble...

Un 70% dels assistents a les formacions d’operaris del sector del moble troben feina

El passat mes de desembre va finalitzar la “Càpsula formativa: eines i maquinària per a l’elaboració de mobles”, en el marc del Campus Industrial de la Sénia 2021, organitzat per l’Ajuntament de la Sénia i l’Agència de Desenvolupament del Montsià (Consell Comarcal del Montsià). Junt amb el curs de formació que es va fer el passat mes de juny, sobre “Introducció a la indústria del moble” han estat les formacions per al sector industrial que s’han realitzat durant l’any 2021.

En total hi han participat 17 alumnes en les formacions, procedents de tota la comarca del Montsià, dels quals 16 n’han realitzat el 100%. Així mateix, s’ha fet entrega a l’alumnat dels certificats d’assistència de les 100 hores teòriques i 40 de pràctiques que s’han portat a terme.

Com a fet més important, cal destacar, que en total 12 alumnes han trobat feina a les diferents empreses col·laboradores del projecte, que veuen de forma molt positiva la realització d’aquestes accions formatives, donada la necessitat real de no trobar personal format per a entrar en el seu mercat laboral.

Per part de la regidoria, val a dir que aquest 2022 també està previst que es porti a terme 2 formacions, una per tal de capacitar operaris del moble i l’altra per formar treballadors del sector de la logística i l’embalatge.

Les persones que estiguin interessades en la participació d’aquestes formacions, ho han de comunicar mitjançant el correu electrònic ocupacio@lasenia.cat

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 5 =

Últimes notícies