HomeSalutUn estudi sobre la diabetis realitzat a l’hospital d’Amposta es publica a...

Un estudi sobre la diabetis realitzat a l’hospital d’Amposta es publica a nivell internacional

Aquest estudi ha estat publicat a la revista «Journal of diabetes and its complications» una de les revistes més prestigioses i de més difusió en el mon científic i on reflexa el treball d’investigació que han realitzat el Dr. Pablo Repetto referent en diabetis de l’hospital i membre de l’equip de medicina interna  i la Sra. Daria Ayago cap del servei de farmàcia del mateix centre hospitalari.

L’estudi es basa en la implementació de la insulina anomenada Glargina 300 en la estabilització del nivell glucèmic desl malalts de diabetis, en un  rati de millora dels pacients  en més d’un 60%, essent l’hospital d’Amposta el primer en aplicar-lo en  pacients hospitalitzats  amb una excel·lent valoració per part del professionals sanitaris relacionats amb els malalts d’aquest estesa infermetat.

Cal destacar que aquest estudi es el tercer que es publica a nivell mundial sobre control  hospitalari amb aquest nova insulina, sols abans s’havia publicat un estudi realitzat als EE.UU i un altre a Barcelona.

Segons el doctor Pablo Repetto, es molt important que es publiqui la tasca d’investigació realitzada per professionals d’hospitals eminentment assistencials i no sols el es porten a cap per grans centres hospitalaris, reconeixen així la tasca d’investigació que es fa per part dels professionals de l’HCA i que la recerca realitzada  pugui ser exportada a d’altres centres sanitaris  en la millora de la quanlitat de vida dels malalts de diabetis.

Tant el Dr. Repetto, com la Sra. Ayago han estat felicitats pels professionals de l’Hospital Comarcal d’Amposta així com per d’altres professionals del sector sanitari d’arreu de Catalunya i de l’Estat 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 5 =

Últimes notícies