HomeTreballUn nou grup de teletreballadors visita la Ribera d’Ebre per a valorar-ne...

Un nou grup de teletreballadors visita la Ribera d’Ebre per a valorar-ne el potencial

Una desena de professionals de diferents àmbits i que valoren instal·lar-se en una zona rural han visitat durant els últims dies la Ribera d’Ebre per a valorar-ne els avantatges i inconvenients a l’hora d’instal·lar-s’hi. És el segon torn de teletreballadors que visita la comarca en el marc del Catalunya Rural Hub, que enguany ha escollit la Ribera d’Ebre com un dels indrets perquè estos professionals puguen traslladar-s’hi i conèixer-ne l’entorn.

Durant diversos dies, estos professionals s’han instal·lat en diversos indrets de la comarca i han efectuat la seua jornada laboral amb normalitat, i també han conegut altres llocs d’interès a la comarca. És el cas dels serveis que s’oferixen -sanitaris, educatius, associatius i de lleure- i també altres atractius, com són l’entorn natural, les empreses agroalimentàries o els actius turístics propers.

El projecte Catalunya Rural Hub és una iniciativa de la Generalitat de Catalunya i la fundació Mobile World Capital Barcelona i té l’objectiu de revertir el despoblament, a la vegada que es fomenta el teletreball en les diferents zones rurals de Catalunya. Enguany, han participat en el projecte les comarques de la Ribera d’Ebre i, també, el Pallars Jussà, que han acollit una trentena de teletreballadors.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 5 =

Últimes notícies