HomeInfraestructuresUn nou punt de trobada amb arbrat a la plaça exterior del...

Un nou punt de trobada amb arbrat a la plaça exterior del Museu, completarà la renovació de l’entorn de la Catedral cap al riu

La renovació de la vorera de l’avinguda Felip Pedrell, entre els carrers Bisbe Aznar i la Costa de Capellans, ja ha finalitzat, i les obres per a situar a un sol nivell el carrer Costa de Capellans fins a l’accés al col·legi de Remolins estan avançades. Ara, per a culminar la reforma de l’entorn de la Catedral cap al riu, esta setmana han començat els treballs per a habilitar com a nou espai públic de trobada per a vianants la plaça de l’exterior del Museu, que fins fa poc s’utilitzava com a aparcament provisional de vehicles.

Les obres tenen un cost de 80.000 euros i, segons fonts municipals, permetran una transformació de l’espai amb diverses actuacions. S’allargarà la vorera que hi ha a la part de l’avinguda Felip Pedrell per tot el perímetre de la plaça. S’establirà una franja pavimentada a la part que toca a la paret del Museu, antic escorxador modernista, que, juntament amb una nova il·luminació, haurà de donar “més solemnitat i perspectiva” a l’edifici.

A la resta de la plaça, una semicircumferència, el sòl serà de terra tipus sauló; s’hi plantaran una dotzena d’arbres, que se sumaran als dos pins que ja hi ha, i s’hi instal·laran bancs. També està previst posar-hi uns parterres amb arbustos.

També hi ha pendent l’asfaltatge de l’avinguda Felip Pedrell, entre la Costa de Capellans i la plaça de la Pau, al mercat.

O.M.J
O.M.J
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 15 = 21

Últimes notícies