HomeCulturaUn projecte de llum i so sobre el canvi climàtic guanya la...

Un projecte de llum i so sobre el canvi climàtic guanya la beca Pierre Schaeffer i es presentarà a Eufònic

Maya Mouawad i Cyril Laurier són els creadors del projecte ‘Rising‘, escollit pel jurat de la beca Pierre Schaeffer.

És un projecte en col·laboració amb la Universitat de la Rochelle, una instal·lació de llum i so inspirada en la preocupació pel canvi climàtic i amb l’objectiu de portar als espectadors a “un viatge oníric” pels reflexos hipnòtics i immersius de la llum amb l’aigua.

Mouawad, artista ambiental, i Laurier, compositor i investigador, buscaran crear consciència i trencar tabús sobre el futur. El festival Eufònic de les Terres de l’Ebre s’ha sumat a la iniciativa i, a més dels 5.000 euros de dotació de la beca, el projecte es presentarà en la pròxima edició del festival.

‘Rising’ formarà part de l’onzena edició d’Eufònic, festival d’arts sonores, visuals i digital-performatives de les Terres de l’Ebre, que se celebrarà del 25 al 28 d’agost a la Ràpita i altres municipis del territori.

La Beca Pierre Schaeffer la va crear l’Scam, la Societat Civil d’Autors Multimèdia de França –que reuneix més de 49.000 autors i autores- per impulsar projectes de creació digital en col·laboració amb organismes d’investigació, com instituts, laboratoris, o altres.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 50 = 57

Últimes notícies