HomeEconomiaUna desena d'empreses del Baix Ebre participen en el programa d'assessorament 360...

Una desena d’empreses del Baix Ebre participen en el programa d’assessorament 360 del Consell Comarcal

El Consell Comarcal del Baix Ebre i la societat Baix Ebre Innova han començat esta setmana el programa 360 d’assessorament integral a empreses de la comarca, un programa subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc dels programes de suport al desenvolupament local. Concretament, participen en aquesta edició del programa 360 una desena d’empreses que fins a final d’any rebran una assistència professional i individualitzada destinada a impulsar, consolidar i fer més competitives les empreses del Baix Ebre.

Totes les empreses participants tenen en comú necessitats específiques de professionalització, consolidació i desenvolupament del negoci. Pel que fa al programa que seguiran s’estructura en quatre fases: diagnosi prèvia, definició d’objectius i planificació, assessorament i suport en l’execució d’actuacions concretes i proposta de pla d’acció.

En la primera fase s’analitza la situació inicial de l’empresa per detectar les necessitats i les mancances en l’àmbit de gestió, competitivitat i consolidació. En funció dels resultats de la diagnosi, s’entra en la segona fase per oferir serveis adreçats a professionalitzar i consolidar l’empresa (control de tresoreria, estratègia de negoci, optimització de l’organització interna, gestió eficient dels costos i gestió eficaç de les xarxes socials, entre d’altres). Finalment, s’elabora un pla d’acció amb actuacions futures a desenvolupar per la microempresa per tal d’assolir els objectius plantejats.

Quant a les empreses participants en este programa són: Etiquer SL, Filaman SL, Forés & Cid Cansaladers SL, Mulet &Hidalgo, Negret SCPNOVAE Solar Enginyeria, PersualDronePuertas Tortosa, SOQ arquitectura &enginyeria SLP i Vencam 2000 SL.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

57 + = 59

Últimes notícies