HomeSocietatUna exposició posa rostre de dona a tots els pobles de la...

Una exposició posa rostre de dona a tots els pobles de la Terra Alta

Terraltines, el rostre femení de la Terra Alta ha nascut com un projecte compartit entre els diferents col·lectius de dones de la comarca amb l’objectiu de visibilitzar, emocionar i transmetre sentiments a partir dels rostres de les dones de la comarca. Es tracta d’una exposició que serà itinerant i on han participat 493 dones dels dotze municipis terraltins i que s’inaugura avui a Prat de Comte, coincidint amb la celebració del dia mundial de la dona a la comarca.

El cos central de la mostra la formen dotze columnes, cadascuna dedicada a un dels pobles de la Terra Alta, on es poden observar vuit retrats en cadascuna. La resta de fotografies es poden observar en dos grans lones de més de tres metres d’amplada.

El projecte va sorgir de les diferents associacions de dones de la comarca amb la voluntat de captar mirades, somriures i expressions “sense més pretensions que oferir a l’espectador la possibilitat d’emocionar-se davant d’elles”. L’encarregada de captar les instantànies ha estat la fotògrafa gandesana Carme Ordeix. La presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta, Neus Sanromà, assegura que “el projecte ha estat transversal i ha implicat totes les associacions de dones de la comarca, que han volgut plasmar les reivindicacions de les dones i a la vegada copsar l’essència de la Terra Alta i la gent que hi viu i se l’estima”. 

La presentació de l’exposició tindrà lloc el proper 8 de març al centre de visitants del Parc Natural dels Ports, a partir de les 11 hores. L’exposició es podrà visitar fins al proper 29 de març en este espai i després viatjarà pels dotze municipis de la comarca, fins a acabar al Pinell de Brai durant el febrer del 2021.

Andreu Prunera
Andreu Prunera
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

26 + = 33

Últimes notícies