HomeFestesUna finestra a la façana fluvial d’Amposta, protagonista del cartell de Festes...

Una finestra a la façana fluvial d’Amposta, protagonista del cartell de Festes Majors 2023

Una finestra inspirada amb els arcs del cartell de l’any passat, a través de la que es pot veure la façana fluvial d’Amposta i tot amb tons pastel que recorden l’estiu; a sobre uns focs artificials de festa major. Són els elements del cartell de les Festes Majors 2023, obra de l’exalumna del Grau Superior de Gràfica Publicitària d’Esardi Núria Lozano. Aquest dimecres al matí, l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, acompanyat de les regidores de Festes, Anna Tomàs, i Educació, Núria Marco, i l’autora del cartell, Núria Lozano, l’han presentat a la premsa.

És una finestra a través de la qual podem veure elements característics de la nostra ciutat com el riu, el pont, els edificis de la façana fluvial, el campanar o el Montsianell“, diu l’autora del cartell, “amb tons pàl·lids que volen recordar a l’estiu“. “Però a la vegada, i com serà la portada del programa de festes, és també una finestra a través de la qual mirar tot allò que passarà a Amposta aquells dies“, afegeix, “i també pot ser una postal de les que t’endús de les vacances“.

L’alcalde, per la seva banda, ha posat en valor la feina feta per l’exalumna d’Esardi en el disseny del cartell i ha apuntat que “trasllada allò que esperem de les festes de la ciutat i posa en valor coses que sentim importants, com la recuperació de la façana fluvial“. Tomàs també ha recordat la importància per al govern municipal de treballar amb els centres educatius de la ciutat perquè puguin aportar a la societat que els envolta. “Encara té més sentit quan això ho fan alumnes de l’Escola d’Art i Disseny Esardi, de titularitat municipal“, ha afegit.

Les Festes Majors d’Amposta seran de l’11 al 20 d’agost.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

87 + = 97

Últimes notícies