HomeSocietatUna persona amb discapacitat visual s’incorpora a treballar a l’Ajuntament d'Amposta

Una persona amb discapacitat visual s’incorpora a treballar a l’Ajuntament d’Amposta

Una persona amb discapacitat visual s’ha incorporat a treballar a l’Ajuntament d’Amposta com a auxiliar de suport a la centraleta telefònica, a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) del consistori. La regidora de Drets Socials i Ciutadania, Núria Ferré, deia que “com a administració tenim l’obligació de crear aquests espais segurs i entorns adaptats perquè tothom tingui el mateix dret d’accés a un lloc de treball“, al que afegia que “amb la corresponent adaptació dels entorns, les persones amb discapacitat també poden incorporar-se al món laboral“.

La persona contractada té un 82% de ceguesa i utilitza un teclat amb sistema Braille per poder dur a terme les diferents tasques de suport d’atenció telefònica a la centraleta, que van des d’informar els usuaris que realitzen consultes telefòniques a distribuir les trucades als diferents departaments, entre altres. El contracte té una durada de sis mesos amb possibilitat de pròrroga.

L’adaptació de l’entorn ha estat possible gràcies a la col·laboració de la Fundació ONCE, els quals han participat en l’assessorament perquè les condicions de l’espai de treball siguin les més adequades possibles.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 2 =

Últimes notícies