HomePolíticaMovem Terres de l’Ebre aprova el reglament de primàries per escollir els...

Movem Terres de l’Ebre aprova el reglament de primàries per escollir els candidats de les municipals

El Consell Regional de Movem Terres de l’Ebre es va reunir dissabte per tercera vegada després de la seua fundació, on alcaldes, regidors i militants han analitzat la situació política actual i han començat a treballar en relació a les properes eleccions municipals.

Quan a la situació política actual s’ha fet un balanç sobre la presència de la formació progressista als diferents governs comarcals, ajuntaments i també la tasca desenvolupada al Parlament de Catalunya, d’on s’ha destacat la importància de situar el debat sobre el nou hospital de Terres de l’Ebre o la millora dels polígons industrials del territori al centre de l’actualitat política territorial i catalana, fet positiu per al conjunt del territori.

Des del punt de vista municipal i comarcal, també s’ha volgut posar en valor la feina que s’ha portat a terme des de les diferents alcaldies, com per exemple a Corbera d’Ebre, on s’està rehabilitant el Poble Vell, El Pinell de Brai, on s’està gestant una cooperativa energètica impulsada des de l’Ajuntament per contribuir a la transició energètica i abaratir la factura de la llum de la ciutadania, o també el cas del Consell Comarcal del Baix Ebre, on s’ha tirat endavant la Via Verda del Carrilet i s’està potenciant la Via Verda de la Val de Zafán, només per posar-ne alguns exemples.

Movem Terres de l’Ebre pensa augmentar el número de candidatures de cara a les properes eleccions municipals a diferents poblacions del territori, més enllà de les actuals. En aquest sentit, s’ha aprovat un reglament de primàries totalment obert i transparent per escollir els caps de llista de cadascuna de les candidatures municipals, procés que s’iniciarà durant el mes de juny i es prolongarà durant tot l’any.

Eva Amposta i Jordi Jordan, com a coordinadors regionals de Movem Terres de l’Ebre han volgut valorar la feina feta des del municipalisme. “Movem ens definim per ser una formació que treballa des del territori i per al territori, portant la veu de les Terres de l’Ebre a totes les institucions” afirma Jordan. Eva Amposta per la seua banda, ha destacat “la importància de treballar en xarxa i crear aliances dins i fora del territori per tal d’aconseguir una equitat territorial real que aporti progrés a les Terres de l’Ebre. Per això és tant important compartir experiències municipalistes de progrés que enriqueixin els nostres projectes, com hem fet avui aquí”, conclou l’alcaldessa del Pinell.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

15 + = 25

Últimes notícies