HomeSocietatUna quinzena d'explotacions agràries, restaurants i allotjaments de la Ribera d'Ebre participen...

Una quinzena d’explotacions agràries, restaurants i allotjaments de la Ribera d’Ebre participen a ‘Benvinguts a Pagès’

Els dies 1 i 2 d’octubre, Benvinguts a Pagès, la gran festa de la pagesia catalana, torna a la Ribera d’Ebre. Hi participaran cinc explotacions agroalimentàries, quatre restaurants de proximitat, cinc allotjaments de la comarca i dues activitats complementàries. Des de la primera edició d’ara fa set anys que la Ribera d’Ebre amb la coordinació del Consell Comarcal participa en les jornades.

Enguany les explotacions riberenques que hi participen són les següents: Biopaumerà, Formatgeria Laura, Los Bodissets de la Rafela de Rasquera, el Molí de Rué de Vinebre i Mel Somper de Riba-roja d’Ebre.

Durant tot el cap de setmana, els productors mostraran el seu treball i la qualitat dels seus aliments a través de visites gratuïtes en les quals es podran degustar els productes i comprar formatges, fruita, olis, mel, verdures i vins sense intermediaris.

Les visites gratuïtes a les explotacions s’han de reservar a través de la pàgina www.benvingutsapages.cat. De fet, el web funciona com a central de reserves per planificar unes visites.

L’oferta dels productors es complementa amb la participació de cinc allotjaments rurals i quatre establiments de restauració que aposten pels productes locals. A més, s’han organitzat activitats complementàries, com un tast de vins i formatges, amb la voluntat de crear sinergies també entre els diversos productors comarcals.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

46 + = 48

Últimes notícies